Stjær Blomster er en familieejet virksomhed.

Vi leverer blomster på bestilling via vores webshop og dækker det meste af Skanderborg Kommune. Vi sender også ud i hele landet gennem vores samarbejdspartner.

Stjær Blomster blev stiftet, da livet gav udfordringer, arbejdsliv og familieliv kunne ikke længere forenes og gå op i en højere enhed.

Derfor fik vi idéen om at skabe en online blomsterforretning med konceptet blomster på bestilling, på den måde giver vi de bedste betingelser for vores kunder, der altid er sikret friske blomster samt gunstige forhold for vores børn.

Vores visioner med Stjær Blomster er at skabe noget der lyser, lyser i varme stunder, som fødselsdage, barnedåb og bryllup, men også når tiden bliver tung, flydende og hård, som når vi mister nogen vi har kært. Blomsterne er mere end blomster, de er tanker og følelser der for form, de er en måde at sige ting på som kan være svære at sige med ord, men understrege hvordan vi holder af mennesker som er i vores liv eller forsvinder ud af det. At binde buketter er at hjælpe andre mennesker med at formidle dette, og det er vidunderligt at få lov at bruge sine hænder til at skabe noget smukt som andre mennesker kan få glæde af.

I er meget velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@stjaerblomster.dk så vender vi hurtigst muligt tilbage.